Leven na de dood

Gaan we na de dood naar de hemel of de hel of bestaat er geen leven meer?
Er zijn heel veel getuigenissen door de eeuwen heen, van over de hele wereld en van alle leeftijden. ‘Er is leven na de dood.’
Geeft dat hoop, voor ons hier op aarde?
Sommige mensen verkeren innerlijk en uiterlijk in een hel, bijvoorbeeld als ze misbruikt en gemarteld worden. Of gevangen zitten in een lichaam met een of andere ziekte en zonder enige hulp wat dat betreft!
Andere mensen daarentegen genieten volop en eten volop. Leven zelfs op een priveeiland!…
Zou er dan ook geen hemel of hel bestaan na dit leven hier?
Er wordt ook wel beweerd dat mensen die overlijden, niet weten dat ze overleden zijn en dan hier ronddwalen. Zich bijvoorbeeld afvragen waarom er opeens vreemde mensen hun huis bewonen en dan vervolgens proberen deze mensen daar weg te krijgen.
Of er zijn mensen die vaste bezoekers van een kroeg waren en dat dan nog steeds doen. Ook andere geesten kunnen daar dan ronddolen, waar ze contact mee zullen hebben!…
Ook heb je verhalen, getuigenissen van het zogenaamde Zomerland, een plek waar mensen hun wensen in vervulling zien gaan. Dit is dan geen hemel of de hel. Iemand die bijvoorbeeld heel veel hield van de natuur maakt dan lange wandelingen in een onbeschrijfelijke prachtige omgeving en geniet volop!… Eindelijk tot rust gekomen, krijgt men dan vaak een seintje om verder te gaan! God te ontmoeten!… Te leren over het leven en zichzelf. Anderen te helpen, als een engel van God.

Hoe dan ook, het leven is complex omdat de mens ook complex is maar er bestaan hier en elders bergen en dalen. Schaduwen, demonen en wezens van licht en vrede!…
Maar hoe zit het met jou of met iemand die je lief had en net is overleden, misschien door zelfdoding?
Men klampt zich dan graag vast aan iedere strohalm, een teken van leven van Gene zijde, nietwaar? Hoe gaat het met mijn geliefde….?
Wat heel belangrijk is bij het verwerken van ons verdriet en de ander die van ons heen is gegaan, los te laten! De ander zijn vrede te gunnen!
Dat doen we dan om iedere vorm van zelfmedelijden achter ons te laten, te overstijgen uit onpersoonlijke liefde voor de ander.
Ben je bang dat de ander nog ronddoolt of in de hel is terecht gekomen, richt dan al je liefde op God en vraag God deze persoon te helpen! Probeer niet zelf door bijvoorbeeld mediums de overledene te helpen, doe dat niet, want dat gaat niet altijd goed! Vaak worden juist mensen weer terug geroepen! Terwijl ze juist op weg waren naar hogere sferen, zogezegd!
Denk niet dat bijvoorbeeld glaasje-draaien onschuldig is, veel mensen zijn op die manier slachtoffer geworden van misleidende geesten!
Misschien vertelt God jou door bijvoorbeeld een speciale droom of een engel dat alles OK is met jouw geliefde kind, partner, vriend, broer, zuster,…
Vertrouw op het Licht, want daar behoren we naar toe te gaan.