Agenda

6Going BIG 15 september 2019

Hoi vriendin,

Het is zomer en dat betekent genieten van zon, zee, strand of misschien ben je meer een type voor bergen en bossen of blijf je liever thuis omdat het zomers zo heerlijk rustig kan zijn

en slenter je op je gemak door de stad om een drankje te doen met een vriend(in) op een knus terrasje. Misschien heb je helemaal geen vakantie en ben je druk met van alles en nog wat en kan je het nauwelijks bijbenen. Zomer betekent niet dat alles altijd op rolletjes loopt, het leven gaat gewoon door.

Hoe dan ook brengt een zomer break altijd weer nieuwe inzichten en perspectieven: ben je nog wel bezig zoals je bezig wilt zijn, wat kan er anders, of gaat alles eigenlijk wel zoals het moet gaan … vragen die je onvermijdelijk tegenkomt als je naar de verre horizon kijkt of terugkomt van vakantie.

Ik wil je uitnodigen voor de BIG groep om samen met vrouwen van verschillende leeftijden en ‘all walks of life’ te praten over jouw weg met God. Misschien denk je, ‘Ik ga helemaal geen weg met God maar mijn eigen weg, en dat bevalt me prima.’ Of weet je het gewoon ff niet. Heeft je geloof zijn diepte verloren door omstandigheden … of heeft de Heer juist goede dingen in je leven gedaan: nieuwe inzichten gegeven, Zijn nabijheid laten ervaren, genezing gegeven, een onmogelijke situatie veranderd … Je bent hoe dan ook welkom als je openstaat en nieuwsgierig bent over wat de Heer in onze levens doet, kan doen en heeft gedaan.

De BIG groep is er om met elkaar te praten over onze ervaringen, elkaar te sterken, te steunen, uit te dagen en te verdiepen en hopelijk te lachen  als vrouwen onder elkaar. De Bijbel is de leidraad waarlangs de groep beweegt maar is altijd een verwijzing naar de Levende God, die in ons leven Is. Soms heel zacht als een aangename zomerbries, dan heel krachtig als een storm. Ik wil je dan ook vragen om jouw favo Bijbeltekst van dit moment te kiezen zodat je dit kan delen met de groep.

Heb je zin om te komen en uit te wisselen onder het genot van een lekkere bak koffie/thee/sap en iets lekkers? Meld je dan aan! Mail info@jezusredt.nl

Bring a (female) friend or family, want wat je deelt, wordt alleen maar groter!

Groetjes en tot ziens!